Sunt FERICITA !

Sunt fericita!

   Sunt fericita in seara asta din doua motive: unul ,,este al meu” … Punct. …  si al doilea este ca in seara asta am aflat ca nu sunt departe de a fii un om creativ !!!
   Semnul meu zodiacal este format din doua semne, unul urca si unul coboara. Cum ma cunosc suficient sa stiu ca nu am doua fete, raminea alta alternativa pe care am cautat-o ceva vreme (recunosc am mai facut si altceva intre timp). Am gasit scris ca cele doua directii ale semnelor reprezinta modalitatile de abordare a vietii. Nu sunt la curent cu astrologia nici cu astronomia dar … nu pot sa nu cred, ca nu este adevarat, pentru ca eu de cind ma stiu m-am cam pus ,,de-a craca” la tot ce insemna constringeri. Nu spun ca nu am facut timp de ,,un mileniu” ce trebuia sa fac, sau ca am rasturnat ,,legile Universului” dar mereu ,,gindesc si caut neincetat alte modalitati de a face anumite lucruri, pentru ca sunt constienta de faptul ca optiunile atrag dupa sine mai multe oportunitati” – (am adaptat puin cuvintele lui John Maxwell). De ceva vreme realizez ca aceasta punere a mea ,,contra curentului” mi-a adus ,,libertatea” (incepind cu libertatea de a spune NU !!!), mi-am luat-o eu, asta insemnind ca am stiut sa mi-o iau, si mai nou imi aduce Fericirea.
   Poate voi mai detalia dar asta seara mi-am propus sa scriu in prima parte despre ,,O zi buna” si in al doilea articol despre … CREATIVITATE!

“Viaţa ta va fi împlinită dacă vei crede în propria cale
   şi vei păşi pe ea cu credinţă.” – Norman Vincent Peale
Asa ma intimpina azi (si in fiecare zi, de cind am fost abonata) un email pe care il primesc cu mult drag pentru ca se numeste ,,O zi buna” si pentru ca mi-o face din buna, si mai buna! Cuvintele citatului le simti si le crezi doar dupa ce depui eforturi in lupta cu propria persoana pentru a-ti gasi credinta in tine si apoi in calea ta pe care daca nu vrei nu o vei afla. (am mai vorbit despre a te descoperii cu talentele tale si visurile tale si a constientiza ca le meriti).
,,În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii … că nimic nu trebuie să se întâmple imediat, în acest minut, sau “chiar acum”. Este în regulă să te opreşti pentru un minut. Doar respiră puţin. Apoi  îndreaptă-te încet către tine. Şi cere Vieţii Însăşi să te conducă către cel mai bun rezultat al tău. Chiar nu ai nimic de făcut, serios, doar să te dai la o parte din calea ta. …înţelegi la ce mă refer ? Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch” 

Am constatat pe pielea mea ca nimic nu se intimpla imediat (din ce vrei sa se intimple) dar … mie mi se intimpla acum sa fiu fericita pentru ca (in articolul Creativitate voi detalia putin) m-au siciit tot felul de intrebari referitoare la: de ce trebuie sa fac asa? unde scrie? cine a spus? … etc. – intre timp faceam ce facea ,,turma” dar … ,,sa nu ma pui sa spun si ca imi place”!!!

Oamenii fericiți planifică acțiuni, ei nu planifică rezultate. – Denis Waitley
Nu ma pot lauda in nici un caz cu aptitudinile mele in ceea ce priveste planificarea, dar am visat, mi-am dorit actiuni, pentru care sa nu simt ca depun efort – pentru inceput asta numeam eu fericire.

   Fericirea nu este ceva către care poţi călători, nu este ceva care poate fi posedat, obţinut, purtat sau consumat. Fericirea este experienţa spirituală de a trăi fiecare minut cu dragoste, graţie şi gratitudine.” – Denis Waitley

Fericirea se invata. Merita sa vrei sa inveti sa intelegi cuvintele de mai sus, pentru ca, dupa aceea, sa le si traiesti!

Urmeaza Creativitatea!

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Blog, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *