Reteta fericirii …

 

Inca nu-mi gasesc cuvintele sa scriu eu despre fericire dar … dar mai dau inca o data ,,reteta” fericirii. Poate nu ti se pare clara, poate nu ti-e suficient de greu, ca s-o iei in seama sau nu ti-e suficient de greu, ca sa vrei s-o incerci, poate … Te-as ruga totusi un lucru marunt: incearca macar sa citesti mai mult despre aceasta reteta. Ai citit atita si nu mai gasesti un strop de rabdare sa cercetezi care sunt legile carora ne supunem chiar daca nu le vezi sau nu le cunosti existenta? (vezi Legea atractiei si Descoperirile fizicii cuantice)

“Atâta vreme cât ai curaj și simțul umorului, nu e deloc târziu pentru un nou început.” – Freeman Dyson

“Omul ar trebui să depună tot atâta stăruinţă pentru a-şi simplifica viaţa, cât a depus pentru a şi-o complica.” – Henry Bergson

Iluminarea inseamna sa intelegi ca nu trebuie sa mergi nicaieri, nu este nimic de facut si nu trebuie sa fii altul decat cine esti tu chiar acum. – Neale Donald Walsch

Gândirea nu este decât primul pas în creaţie

Sunteti intr-o relatie de parteneriat cu Dumnezeu, noi avem un Contract etern. Promisiunea Mea este ca intotdeauna sa va dau ceea ce cereti. Promisiunea voastra este sa cereti ceea ce va doriti.

Am creat  un sistem  perfect prin care aceste dorinte sa fie duse la indeplinire:

Gindul, Cuvintul si Actiunea.

Toate trei puse impreuna produc un rezultat, adica un sentiment sau experienta.
Am stabilit Legi in Univers care va dau posibilitatea sa aveti sa creati exact ceea ce alegeti.

  1. Procesul de creatie incepe cu Gindul – o idee, un concept, o vizualizare.
    Gindul este primul nivel de creatie.
  2. Apoi urmeaza Cuvintul. El este creator si emite  in Univers energie creatoare. Cuvintele sunt mai dinamice, mai creatoare decit gindul, ele influenteaza Universul cu un impact mai mare. (scrie-ti dorinta, formuleaz-o cit mai clar si Crezi ca se va realiza !)
  3. Al treilea nivel de creatie este Actiunea.

 Daca nu mai esti multumit de viata ta acum, atunci schimba-ti ideea despre ea si despre tine. Gindeste, vorbeste si actioneaza ca Dumnezeu Care Esti…

  1. Mai intii indreapta-te catre Gindul cel mai Inalt despre tine insuti. Imagineaza-te pe tine asa cum ai arata daca ai trai cu acest gind in fiecare zi.
  2. Constientizeaza si vezi diferenta intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa fii si incepe sa schimbi – sa schimbi in mod constient – gindurile, cuvintele si actiunile tale, astfel incit sa le potrivesti cu noua ta viziune.
  • Aceasta va cere un efort mental si fizic urias !!!  – este cea mai grea lupta: (cind crezi ca esti mai lovit de soarta, traieste-ti fericirea pe care ti-o doresti, inchide ochii si imagineaza-ti ca ACUM o traiesti, si multumeste Vietii, pentru ca o ai ACUM – o mica scena dintr-o piesa de teatru care vrei sa vina !!!)

A lupta cu tine însuţi este cel mai greu război – a te învinge este cea mai frumoasă victorie. –  Friedrich von Logau  

Chiar dacă un om a învins în o mie de lupte câte o mie de oameni în fiecare luptă, iar un alt om s-a cucerit doar pe sine, acesta din urmă este cel mai mare dintre cuceritori. –  Buddha

  • Aceasta va atrage dupa sine o monitorizare clipa de clipa a fiecarui gind, cuvint si fapta.
  • Va insemna o continua hotarire constienta a ceea ce vrei sa alegi.

 Ceea ce vei descoperi daca vei accepta aceasta provocare este ca in Univers nu exista victime ci numai creatori si ca ti-ai trait viata inconstient: adica, ignorind la nivel constient ceea ce tu alegi in materie de ginduri, cuvinte si fapte,  pina cind tu nu traiesti experienta rezultatelor lor. Apoi, cind traiesti experienta acestor rezultate, negi ca gindurile, cuvintele si faptele tale au vreo legatura cu ele.

 Acesta este un Apel pe care ti-l fac pentru a inceta sa mai traiesti inconstient.
 Iar atunci cind alegi actiunea sponsorizata de Dragoste, vei trai experienta Gloriei Depline.”

 Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch – „Conversatii cu Dumnezeu”

Viaţa nu ascultă de logică; ea îşi vede de drumul ei, netulburată. Tu trebuie să asculţi de viaţă; viaţa nu ascultă de logica ta, nu-şi bate capul cu logica ta.  Osho

Noapte buna!


 

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&feature=fvwrel

 

 

 

 

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Blog, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *