Pasul catre … Visul meu!

Am promis ca voi scrie despre: de ce trebuie sa-ti fixezi un scop in viata. Fragmentele de mai jos, pe mine m-au convins. Daca si pe tine te fac curios, si vrei sa citesti cartea in intregime, iti spun atunci: ,,ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!”

Suntem creati pentru a fi roditori (pentru a ne dezvolta). Acesta este telul nostru. Angajeaza-te intr-un stil de viata productiv. Dezvolta-ti mintea pentru a fi un crestin roditor.

Multi oameni nu simt nevoia de a avea succes. Sunt fericiti, multumiti si le place ceea ce li se intimpla in viata.
DAR daca succesul inseamna a deveni tot ceea ce Dumnezeu vrea sa fim, iar noi suntem satisfacuti cu mai putin de atit, ne indepartam de Dumnezeu.
A nu reusi sa devii tot ceea ce a vrut Dumnezeu sa devii atunci cind te-a creat te limiteaza nu doar pe tine, ci si pe cei aflati sub influenta ta.
Singura persoana care te opreste sa devii persoana care Dumnezeu vrea sa fii esti TU. Dumnezeu nu ne cere niciodata sa fim ceea ce nu ne-a facut capabili sa fim. De prea multe ori ne oprim din drum – fara a mai atinge vreadata succesul.

Motivul pentru care oamenii nu au succes este acela ca nu stiu ce vor in viata.

Scopul
este predeterminat: nu este accident, nu tine de noroc sau soarta.
este valoros: Nimic nu este de succes daca nu contribuie intr-un mod pozitiv la ajutorarea oamenilor.
este continuu: Nu este un eveniment, ci este o calatorie, un proces neintrerupt.
trebuie sa-i includa pe ceilalti: nici un scop nu are valoare daca te ia in calcul doar pe tine.
trebuie sa fie clar:daca nu sti incotro te indrepti, nici o harta nu iti va fi de folos.
trebuie sa poata fi extins: pe masura ce ne dezvoltam, vedem lucrurile mai clar si este necesar sa ne inaltam scopurile permanent.
trebuie sa fie urmarit cu convingere: convingerea este increderea neclintita in faptul ca scopul tau este valoros. Este combustibilul care te propulseaza catre reusita.

Telul este cel ce face diferenta intre obisnuit si extraordinar. NU personalitatea face ca o persoana sa fie extraordinara. Nici inteligenta si nici educatia. Telul este cel ce face ca o persoana sa fie extraordinara – dorinta arzatoare de a face ceva in viata.

Potentialul pe care il avem este nelimitat.

Formula succcesului
1. Succesul din punct de vedere al lumii.
Puterea prin care putem dobindii orice ne dorim de la viata, fara sa aducem atingere drepturilor celorlalti.
2. Succesul din perspectiva crestina
A alege sa intri in arena actiunii, hotarit sa te daruiesti cauzei binelui omenirii, unui bine care sa dureze etern. Succesul este mai mult decit putere, este privilegiul de a contribui la imbunatatirea celorlalti.

Potrivit definitiei lumesti, omul cere ceva de la viata. Unui om de succes i se implinesc dorintele chiar daca nu ajuta pe nimeni.
Dupa definitia crestina, viata cere ceva de la om.

Un om de succes crestin contribuie la bunastarea celorlalti SAU: pentru a ma realiza eu, insumi trebuie sa te ajut pe tine sa te realizezI ! (CaliVita, afacerea se poate face in multe feluri dar, daca esti cinstit cu tine si urmaresti valoarea sistemului pe care il sustine vei vedea ca este de departe cel mai Crestin sistem de intrajutorare: TE realizezi ca om de succes doar daca ajuti pe altii sa fie prosperi, sanatosi si intii de toate sa isi cunoasca si sa-si dezvolte potentialul – dezvoltare personala)

Fragmente din Realizeza-te pe deplin – John Maxwell.

Noapte buna!

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Afacere, Blog, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *