Nu încerca să înţelegi …

“Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evoluţia ta personală.”  Osho

,,Fiecare zi e o şansă pentru un nou început. Te-ai gândit vreodată câte astfel de şanse ţi se dau de-a lungul vieţii? Nu lăsa să treacă o zi fără să trăieşti cu simţurile tale ceva nou şi ceva frumos. Fiecare zi e o şansă de a face ceva mai bine decât ai făcut ieri, de a învăţa şi de a descoperi lucruri pe care ieri nu le cunoşteai sau le ignorai” (O zi buna).

 “Succesul înseamnă că ne ducem la culcare ştiind că talentele şi abilităţile noastre au fost utilizate într-un mod care serveşte altora.”Marianne Williamson

 

“Nu încerca să înţelegi viaţa. Trăieşte-o!

Nu încerca să înţelegi iubirea. Intră în iubire! Osho

Viaţa mea este fiecare minut care se scurge. De aceea voi fi mult mai atent la ce fac cu timpul pe care îl am la dispoziţie (O zi buna).  

Insemnarile astea le-am gasit scrise, DAR, daca ai avea putina minte (intii tu Luiza!) ai tine cont de ele si din ultima fraza ar trebui sa ne facem un TEL !

Noapte buna!

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *