Când ştii cât valorezi …

 

               Azi voiam sa scriu un articol despre ,,O pauza de gindire”. M-a luat valul putin de dimineata si incepusem sa gindesc precum cei care … ,,au facut” ei pamintul si restul Lumii. Nu sti cum? Iti spun eu.

Uiti pentru o secunda ca esti supus Legilor Creatorului si ca faci parte din Tot, si ca esti Tot si incepi sa-ti pui intrebari de … 2 lei!

Citez: cum de a fost posibil? de ce a facut asa? de ce nu a facut asa? de ce nu asa? da’ cit mai e? da’ de ce? … da’ de ce? …

Cum ar fi: eu am facut Lumea, eu am facut Legile dupa care traieste Universul, de ce nu este cum vreau eu? Ce-i drept, de mult nu m-am mai regasit intr-o asemenea ipostaza. Daca ma gindeam mai bine, puteam denumi articolul ,,Lupul moralist” sau si mai bine ,,Din colectia faceti ce zice popa, nu ce face …”. Da, dar ti-am mai spus, pe mine ,,cineva” acolo sus  ma iubeste. Am avut o zi minunata dupa ce mi-am amintit sau mai bine zis mi-a amintit Dumnezeu ca ma iubeste. Am trecut dimineata pe la unul din puii mei si era si cel mic acolo. Eu eram si cu sora si minunatii mei nepoti. Am gasit ca lucrurile sunt mult mai frumoase, decit le vazusem eu, si atit m-am bucurat incit mi-a venit si o idee care, o data materializata, va descurca multe ite. Si lucru si mai minunat, am inceput sa gindesc. Am inceput sa fiu recunoscatoare pentru faptul ca  ,,Detii controlul total asupra unui singur lucru în univers – gândirea ta!”  ,,Lucrul” asta nu e deloc putin, este puterea de a-ti crea destinul, putere pe care Dumnezeu ti-a dat-o. Si atunci de ce am fost suparata, chiar si numai pentru o secunda?

             In lumea in care  ,,oamenii au creat pamintul” se numeste ,,inconstient”. Actionam, gindim, etc. 5% constient si 95% subconstient. Cu constientul si subconstientul ma descurcam mai usor: tu ceri ceva si subconstientul tau vrea altceva.

             In lumea in care Legea Atractiei a dat-o Dumnezeu, emotiile emise de mine cind am gindit niste dorinte au fost altele decit emotiile dorintelor de azi?  Vin acum ,,lucrurile” pe care nu le mai doresc? Imi lipsesc acum ,,lucrurile” pe care le-am chemat dar care nu-mi mai sunt suficiente?

,,Daca cele create sunt atat de frumoase, cu atat mai frumos va fi Creatorul lor.”  – Fericitul Augustin

Am gasit si rindurile de mai sus si poza alaturata si iar am inceput sa fiu ,,infumurata”! De ce?

Când ştii cât valorezi … Cind sti ca esti Una cu Totul, ca totul inseamna energie, iubire, emotii, ginduri, cind sti ca am fost creati cu puterea de a ne crea, conform Legii Atractiei, viata pe care ne-o dorim … cum sa nu-ti dai seama cit valorezi?

Nu esti fericit? Cine te tine sa fii fericit? Daca ai sa crezi pentru o secunda macar, ca in unitatea Universului, tu esti la fel de liber sau ,,liber” pe cit te crezi, si ca totul in jurul tau este ,,cum vrei” tu sa vezi, de ce nu crezi si ca esti fericit, liber, puternic, etc.? Ai incercat o clipa sa gindesti ca legile moralei le-au facut oamenii, regulile, legile in societate, le-au facut tot oamenii? Cine a stabilit cum e bine si cum e rau? Cine imi spune mie cum sa gindesc si mai ales … la ce?

,,Dumnezeu te-a creat pe tine după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. Tu ai creat restul prin puterea pe care Dumnezeu ţi-a dat-o.”  – Neale Donald Walsch

               Iti propun un ,,mic pas”. Atunci cind iti este mai ,,rusine” de cineva, de ceva, cind o situatie ti se pare delicata, etc. atunci incearca sa te gindesti la tine ca la o parte din Divin sau macar sa te gindesti ca Dumnezeu este cu tine. Gindeste ca Este ca fostul partid, sti cum se zicea ,,partidul e-n toate, e-n cele ce sunt …”. Incerca aceste ginduri si vezi ce ti se intimpla! Din momentul in care am constientizat energia unui singur electron, din lumea asta, ca pe ceva Dumnezeiesc si acea energie e-n Toate, din acel moment a inceput sa dispara teama proportional cu aparitia curajului. Am fost pusa in niste situatii in care datorita ,,bunului simt” ar fi trebuit sa clachez, dar nu am facut-o pentru ca mi-am zis: Dacă Dumnezeu e cu mine, cine va fi contra mea?  Si nu numai ca nu a fost, dar am facut bine si foarte bine ce mai aveam de facut. 

Pe mine m-a ajutat mult aceasta reprezentarea a lumii cuantice pentru a intelege, Unitatea Totului si puterea fiecaruia si a mea. Am niste articole in spate, despre fizica cuantica, te-ar putea ajuta.  In urma cu ceva vreme am gasit un citat care mi-a ramas in suflet si datorita faptului ca am tot cautat sa-l inteleg din experiente, si am reusit: ,,Doamne, liber mă simt în sfera Ta. Captivi sunt cei de-afară.”  –  Valeriu Butulescu 

             Si daca inca mai eziti sa crezi in tine, e normal, dar sigur daca iti doresti, momentul cind vei fii in virf nu e departe. Nimic nu e intimplator, nici macar faptul ca citesti aceste rinduri.

,,Dacă am face toate lucrurile de care suntem capabili, ne-am uimi şi pe noi înşine.”  –  Thomas Edison

DAR …

,,Când ştii cât valorezi, nu te opri până nu obţii ce ţi se cuvine.” – Pierre Corneille

 

 

 

 

 

Ne intilnim la … DA, AM REUSIT!

Eu m-am hotarit: POT atinge maiestria !    Vezi articolul din: http://oviatamaibuna.ro/

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Afacere, Blog, Motivatie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Când ştii cât valorezi …

  1. Grigore says:

    Iti multumesc Luiza , frumos articol pt. a ne trezi la realitatea adevarata ….Inca o data iti mutumesc…..Domnul sa te binecuvanteze cu bunatatea lui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *