Increderea in Sine

Incredere, incredere, incredere …

,,Tot ceea ce iti vor spune oamenii ca nu poti face, incearca si vei afla ca poti …  Ai incredere in Tine!”

Pina la cei oameni, esti Tu! Cum poti avea incredere in Tine cind tu te sperii si de ,,umbra ta”? Cum? Poti, … daca iubesti! Daca ma intrebi pe mine ce, iti raspund: viata! Daca vei intreba pe altii, iti vor raspunde altceva dar cred ca nu conteaza cu adevarat pe cine, ce, unde, cum … ci conteaza mai degraba ce intelegi tu prin ,,iubesti”.

Cu ani in urma am vazut la televizor o emisiune frumoasa, dar din care nu retin decit o poveste care incepe si se termina cu: ,,acolo unde este Frica, nu este Credinta”! Cred ca m-am cutremurat. Mi-am spus: Doamne, invata-ma tu ce inseamna acest lucru. Si Dumnezeu mi-a adus de-a lungul anilor nu unul, doua, ci toate motivele din lume si in special Unul din care am inteles ca asa este! Si daca de la copilul de sapte ani careia ii era rusine sa spuna ,,buna ziua”, la adolescenta care pierdea examene din cauza rusinii, am ajuns sa tin un microfon in mina si sa vorbesc oamenilor despre sanatate in echlibru acido-bazic si sanatate in gindire, destin in gindire si … sa nu am emotii, gindeste putin cit de mult inseamna: … sa-ti doresti! 

Nu mi-am dorit foarte tare sa scap de emotii, desi ma ,,ucideau”. Nu mi-am dorit foarte tare sa am incredere in mine. Aveam incredere in mama si stiam ca ea ma indruma cel mai bine, dar … Mama imi spunea: sa nu disperi niciodata, ca te invata Dumnezeu! Si atunci cum ramine cu frica si neincrederea in mine? Atita mi-am dorit tare de tot: sa stiu cum viata poate fii frumoasa! Am trecut prin multe trepte, de fiecare data ma intrebam ce ar mai putea fii? Dar cu fiecare treapta eram mai convinsa ca ,,Cineva acolo sus, ma iubeste”.

Dupa ceaiuri, minerale, suplimente alimentare, gindire, emotii-karma, Legile Atractiei, Rezonanatei, am ajuns la atom, la reprezentarea energetica a lui, la …TOT! Am ajuns la Catalin Manea care imbraca atit de frumos fizica cuantica in cuvinte, care alta data mi se pareau ,,limba chineza”. Am aflat ca daca mi-e frica, emotia fricii va venii la mine innapoi, mult inmultita (Legea Atractiei), imi va aduce stari si evenimente care sa-mi provoace aceleasi emotii. Am aflat ca daca constientizez in fiecare secunda a vietii mele si mai ales cind imi este frica, acest lucru, pot schimba emotia constient. Am aflat ca atunci cind in Credinta, constientizezi aceasta Lege, si constientizezi Creatorul ei si a Universului si Ii ceri ajutorul, Ti-l da!

Multa vreme nu mi-a fost clar de ce se spune ca Universul a fost facut din Iubire, ca trebuie sa traim in iubire. Nu m-as apuca sa-ti explic prea multe dar te-as sfatui sa incerci sa afli din scrieri si ulterior din experientele pe care vei vrea sa le faci. Iti spun doar, ca atita timp cit Totul inseamna energie, atomi, unde, cimpuri, si ce mai inseamna, toti suntem Unul! In acest Unu incluzindu-se Creatia lui Dumnezeu, sau insemnind doar Creatia lui Dumnezeu, nu te gindesti ca avem posibilitati si puteri (vezi liberul arbitru) si viata si timp … infinite? Este adevata intr-o viata avem un timp si un numar de ani limitati, dar … la nivel de Univers?

Si atunci te intreb? Pentru ce Frica? Ok, pina acum am emis Frica, dar, daca nu o mai vreau, nu pot sa ma ,,incred” in Legea Atractiei si sa ma ,,cred” unul cu Tot si cu Toate si sa ma gindesc cit sunt de mare si puternic si doar … sa caut solutii, fara sa ma gindesc la Fr … ?

Se spune ca sunt doua zile in an in care nu poti face NIMIC: Ieri si Miine!

– ,,Ieri” a fost, si nu iti mai poate face nimic. Ieri, ti-a fost Frica, de ACUM nu iti mai este si conform Legii Atractiei nu mai are ,,cine” sa-ti mai aduca emotia Fricii.

– ,,Miine” nu sti ce va urma! Si daca ma gindesc ca ,,miine”  voi trai emotiile de azi, nu incerc sa-mi impun ce fel de emotii sa emit azi? Si atunci, de cine si ce sa-ti fie frica? Si mai ales: de ce?

– ,,Azi” este ACUM in care poti constientiza Totul, si poti gindii si trai emotiile pe care vrei sa le traiesti de aici inainte! Numai ACUM poti face ceva pentru tine. Daca ACUM esti puternic, ACUM ai incredere in Tine, pentru ca esti Unul cu Tot si ai puterea si libertatea nemarginita de a face ceva, ACUM, nu-i asa ca ai inceput sa crezi in Tine, nu-i asa ca ti-ai capatat putina incredere in Tine? Sa sti ca totul se invata si nu uita, noteaza-ti semnele, din fiecare zi, care iti spun ca esti pe drumul cel bun!

Luni m-am trezit fericita. I-am multumit Domnului pentru minunata zi in care am ajuns, pentru minunile din viata mea, pentru faptul ca Exist pentru a ma bucura de ele. Si cind rideam soarelui de afara am citit un mesaj care mi-a adus aminte inca o data ca recunostinta din inima, aduce alte evenimente pentru care sa fii recunoscator. Cel (Catalin Manea) caruia ii citesc rindurile in fiecare zi cu mult drag, imi raspundea la un mesaj intr-un mod mai mult decit fericit. Doamne iti multumesc ca EXIST!

Noapte buna!

 

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Afacere, Blog, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *