Iti multumesc Doamne!

Puterea recunostintei? Puterea Credintei? Puterea de a nu accepta sabloane? Puterea de a crede ca esti EXTRAORDINAR? Puterea de a iubii? Puterea de a dorii sa vezi jumatatea plina a paharului chiar daca el este aproape gol? Puterea Iubirii?

… mai conteaza? Da, conteaza! Conteaza pentru ca una o implica pe cealalta chiar daca unora le trebuie mai mult timp pentru a-si da seama. Nu conteaza in ce ordine le scriem cita vreme ele exista. Si totusi, revin si spun ca la mine a fost cu adevarat incapatinare! Incapatinarea cu care am vrut sa vad viata frumoasa, sa cred ca trebuie sa fie frumoasa, sa cred ca trebuie sa existe o cale pe care trebuie sa o gasesc pentru a avea viata frumoasa pe care mi-o doream! … trebuie! Urasc cuvintul asta! L-am urit si am avut toate motivele din lume sa-l urasc dar aici, in iubirea mea pentru viata, mi-a fost de ajutor!

,,Conform legilor aerodinamicii, bondarul nu ar trebui sa poata sa zboare. Dar bondarul nu stie asta si continua sa zboare”. – nu stiu cine aspus, dar a spus minunat!

,,Am descoperit că dacă iubeşti viaţa, viaţa te iubeşte la rândul ei”. – Arthur Rubinstein

Zilele astea am gasit tot felul de emailuri si articole care vorbea despre ce ne-a adus 2012, despre visele pentru 2013, despre cum sa facem sa le vedem implinite, …

Pina sa ma gindesc la ce forma sa dau articolului meu in care sa aliniez motivele pentru care i-am multumit  Domului in 2012, m-am trezit dimineata intr-o fericire care aproape m-a facut sa tip: Iti multumesc Doamne ca EXIST!

Apoi am descoperit ca ,,lucrurile” pentru care ii multumesc eu lui Dumnezeu in fiecare zi, sunt, cele mai multe si lucrurile pe care mi le-a adus anul 2012. Si iata-ma scriind articolul de final de an, articol pe care nu l-am planificat dar care azi s-a impus in fata mea!

Iti multumesc Doamne:

– ca m-am trezit, vad, si vad dimineata asta minunata si insorita!

– ca am intrat in ziua asta binecuvintata!

– ca am fericirea sa-mi beau cafeaua linga puiul meu!

– ca am sora, cumnat si o familie minunata cu care am fost si sunt binecuvintata!

– ca am doi baieti minunati si binecuvintati care au iubire in suflete!

– ca anul asta am reinvatat Legea Atractiei si am reinteles-o si am facut exercitiile de fericire si acum pot sa-ti multumesc pentru o gramada de motive aparute in 2012!

– ca am cunoscut acea Pace interioara careia eu ii zic Lipsa jrijilor! Ani de zile dupa ce am citit Legea Atractiei, mi-am notat zilnic in carnetel si pe ce apucam: iti multumesc Doamne ca tu imi iei toate grilile! Acum am pentru ce sa-ti multumesc!

– ca anul asta mi-am aflat Visul! Am descoperit Visul meu pentru care sa fac ,,munca” ce imi place!

– ca anul asta am aflat ca, daca Te am in suflet si Te chem cind am nevoie … NU ma mai tem de nimic! Nu ma mai tem de nici o situatie imposibila, de nici un lucru de nefacut, de nici o functie inalta … de nimic! Iti pot multumi si pentru faptul ca imi aduci in fata ochilor articole care sa imi spuna ca suntem UNUL cu totii, ca nu are sens sa ma sperii de MINE!

– ca ,,lucrurile” din sufletul meu pe care eu le scriu in blogul meu si al puiului meu, sunt apreciate si din ce in ce mai intelese. Acest fapt face parte din Visul meu!

– ca oamenii gasesc interesante cuvintele pe care le rostesc atunci cind ne intilnim la seminarii sau chiar cind am cunoscut pe cineva nou! 

 

 

Doamne, iti multumesc pentru ca de Sfintele Sarbatori de Craciun, anul asta ai gasit de cuviinta sa-mi aduci in dar Sufletul meu pereche! Doamne iti multumesc ca EXIST!


 

Puterea Recunostintei este nemarginita! Incercati s-o aflati

 

La multi ani! Un 2013 cu iubire in suflete!

 

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

One Response to Iti multumesc Doamne!

  1. Grigore says:

    Doresc sa sa-ti mearga toate bine ….Bunul Dumnezeu sa-ti daruiasca tot ce tu iai cerut……Iti doresc numai bine, si multe ,multe bucurii….multumesc pt. acest articol….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *