Poti face ca succesul sa se intimple

 

Azi am avut o foarte buna dispozitie. O dispozitie pe care mi-o doresc de ceva vreme si pentru care, marturisesc, am facut si ceva mai multe exercitii. Nu-i usor de inteles pentru unii dar tu daca ai citit cite ceva prin blogul meu, sti despre ce vorbesc. Si pentru a nu tine totul doar pentru mine m-am gindit sa ,,dau putin si pe afara”. Am gasit citeva rinduri (le-am primit), rinduri printre care am sa intru putin … putin …

“Îmi place să mă consider un artist, iar viaţa mea este cea mai mare operă de artă. Fiecare moment este unul de creaţie, iar fiecare moment creator cuprinde o infinitate de posibilităţi. Fiecare clipă reprezintă o nouă oportunitate şi o nouă decizie.  Ce joc minunat jucăm şi ce formă de artă magnifică!”   Shakti Gawain

Chiar daca la inceput nu sunt decit momente, apoi minute, ore … este o adevarata fericire sa constati ca: asa este, iti poti trai starile pe care le-ai dorit. Cit mi-as dori sa pot spune mai multe! Dar, totul are un ritm si un timp …

1. Fă pace cu trecutul şi înţelege de ce ţi s-a întâmplat tot ceea ce ţi s-a întâmplat.        Daca incepi sa citesti despre faptul ca nu tu ai facut Lumea, vei intelege ca trecutul a fost, nu sti ce cuvint ai avut de spus in ce s-a petrecut si mai ales, ai un prezent de trait si e mai important decit un trecut de regretat.

2. Descoperă sursa din care îţi provin toate fricile şi prejudecăţile despre lume şi viaţă. Eliberează-te  de ele şi trăieşte-ţi autenticitatea 
3. Redobândeşte-ţi libertatea personală. Devino conştient de puterea şi autenticitatea Divină din interiorul tău  şi acţioneaza din profunda conştienţă de Sine.    Unde este teama nu este Credinta (nu eu am spus). Este greu, dar merita lupta eliberarii de frici. Incercind sa constientizezi Divinul din tine si cu foarte multe exercitii si tot mai ai mult pina sa reusesti … dar merita orice moment trait liber!

4. Învaţă să pătrunzi în interiorul inimii tale pentru a trăi viaţa pe care o meriţi cu adevărat.   Sa-ti ,,citesti” sitamintele, sa-ti permiti sa traiesti ce simti … incepi sa devii mai ,,om”.

5. Fă trecerea de la conştiinţa egotică (o conştiinţă a supravieţuirii) la o conştiinţă Christica, a inimii.         Daca Divinul este in mine, de ce doar sa supravietuiesc? El merita tot ce-i mai bun in Lume! Indrazneste si VISEAZA!

6. Creează-ţi conştient viaţa visurilor tale! Conectează-te profund cu misiunea vieţii tale şi co-creează la un Univers minunat.  Am fost lasati pe pamint pentru a dezvolta potentialul cu care ne nastem. Suntem obligati sa vrem sa ,,crestem”. Nu poti sa te dezvolti decit urmarind un Vis, altfel in ce directie te-ai duce?

Libertatea este dreptul de a trai cum doresti. Daca vrei sa te elebirezi de aservire, trebuie sa alegi libertatea si responsabilitatea. Libertatea este capacitatea de a-ti lua dezvoltarea ta in propriile maini.  

Primul pas necesar pentru a obtine Visul este: Decide ce vrei. Oamenii cu Vise reusesc pentru ca stiu incotro se indreaptaIncep sa-mi traiesc Visul. A durat aproape trei ani de cautari si incercari de a gasi semnele ca sunt pe drumul cel bun, trei ani pentru a-l clarifica cu inceput, cu drum, cu meandre …  Mai departe scriu despre teorii. Le-au pus altii care stiu mai bine decit mine la momentul asta.

Daca vrei sa ai succes poti incepe in orice moment. Nu fa greseala de a nu face nimic doar pentru ca poti face foarte putin. O calatorie de 1000 de mile incepe cu un pas.

Adevaratul succes este atins atunci cand iti place ce faci. Daca nu iti place, atunci mai bine inceteaza. Sansele tale de succes sunt direct proportionale cu gradul de placere de care ai parte ca urmare a ceea ce faci. Nu stabili ca si obiectiv compensatia. Munca este recompensa, este puterea si placerea ta.   Atunci cand vocatia ta devine vacanta ta, Nu vei mai lucra nici o alta zi in viata ta!         Si aici am ceva de spus: drumul catre Visul meu nu il numesc munca. Sunt foarte multe ore pe zi ,,in vacanta”!

Viata ta va fi mereu ceea ce vei face tu din ea. Gandurile tale si actiunile te vor conduce catre succes (Vis) sau esec. Prin urmare cheia succesului si a bunastarii tale se afla in mainile tale.

Nu esti terminat cand esti invins,
Esti terminat doar cand renunti.
Cea mai importanta calitate esentiala pentru succes este perseverenta.
A castiga nu e totul, dar a-ti dori sa castigi este.

Noapte buna ! 

 


 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog, Mesaje. Bookmark the permalink.

2 Responses to Poti face ca succesul sa se intimple

  1. caligali says:

    Ai dreptate Luiza!
    Succesul depinde de gandurile, de emotiile si mai ales de actiunile tale.
    Viata este ceea ce faci tu cu ea! Si as extinde, pentru ca este un subiect care ne preocupa pe amandoua, activitatea Calivita, este ceea ce face fiecare cu ea.
    In acelasi timp, este o cale foarte frumoasa prin care sa evoluam, sa ne simtim bine, sa fim fericiti si sa-i facem si pe altii fericiti.
    Mult succes iti doresc!

    • Luiza-Maria says:

      Multumesc frumos. De la cineva care chiar a cunoscut succesul este o bucurie un gind primit. Despre scop, succes si daca meritam mai mult si de ce si ce meritam si cit de minunati suntem cu totii … si multe altele, stiu de cind sunt in CaliVita. Aceasta fericire vreau sa o impartasesc!
      Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *