Visul pentru care …

 

“DE CE-ul tău este motivul pentru care faci ce faci în fiecare zi. Din momentul în care te trezeşti, sistemul de ghidare personal care întrupează DE CE-ul tău preia comanda. DE CE-ul tău crează atitudinea zilei ce îţi permite să faci faţă provocărilor vieţii, să depăşeşti obstacole şi să duci cu succes la bun sfârşit obiectivele pe care ţi le-ai setat pentru acea zi şi pe mai departe.”  John Di Lemme

“Abilitatea ta de a-ţi trăi visul nu este bazată pe capabilităţile tale fizice. E determinată de convingerea şi credinţa din interiorul inimii tale.” – John Di Lemme

Multi oameni sunt fericiti, multumiti si le place ceea ce li se intimpla in viata.
DAR daca succesul inseamna a deveni tot ceea ce Dumnezeu vrea sa fim, iar noi suntem satisfacuti cu mai putin de atit, nu inseamna ca ne indepartam de Dumnezeu?
  
TU esti singura persoana care te opreste sa devii persoana care Dumnezeu vrea sa fii. Dumnezeu nu ne cere niciodata sa fim ceea ce nu ne-a facut capabili sa fim. De prea multe ori ne oprim din drum – fara a mai atinge vreadata succesul.

Problema pe care o au oamenii nu este aceea că ţintesc prea sus şi eşuează,

ci ţintesc prea jos şi reuşesc. – Michelangelo

Motivul pentru care oamenii nu ca nu au succes dar sunt nefericiti, neimplinit, critica tot, sunt tot timpul amariti si sunt urmariti de ghinioane mai rau ca de FBI,  este acela ca nu stiu ce vor in viata.

  • O viaţă fără scop e o moarte timpurie. Goethe
  • Dacă vrei să duci o viaţă fericită, ancoreaz-o de un scop, nu de oameni sau de obiecte.– Albert Einstein
  • Nimic nu se întâmplă, fără ca mai întâi să fie un vis. – Carl Sandburg

Am ascultat un sfat referitor la cum sa afli ce-ti place in viata:

  1. CE lucrezi tu acum te face fericit. Este minunat, treci la a-ri stabili Scopul care te va ajuta sa te dezvolti facind ce-ti place.
  2. CE lucrezi tu acum urasti de moarte. INcepi sa te gindesti care este opusul a ceea ce faci tu acum. S-ar putea sa gesesti repede ce de fapt iti place.

Dar Scopul trebuie sa tina cont si de altceva

decit de TIne si propriile-ti dorinte.

este predeterminat: nu este accident, nu tine de noroc sau soarta. Nu-ti stabilesti ca Scop sa cistigi la loterie sau sa obtii mostenirea de la matusa Tamara.
este valoros: Nimic nu este de succes daca nu-i ajuti si pe altii. Ori scopul in sine este de a-i ajuta pe altii, ori in drumul tau catre Scop ii ajuti si pe ceilalti. (Daca esti intr-un MLM nu poti sa-ti doresti un nivel mare decit gindindu-te ca vei ajunge acolo invatind pe altii cum sa ajunga unde vor si cum sa fie si ei fericiti- daca iti programezi succesul fara a-l lua in calcul pe al oamenilor cu care ajungi la succes, nu te vei bucura mult timp de el))
este continuu: Nu este un eveniment, ci este o calatorie, un proces neintrerupt. Ar fi bine sa nu-ti propui sa dai de mincare la 2 oameni nevoiasi. CEl mai bine ar fi sa-i inveti sa-si procure ei piinea. Noi in CaliVita asta intentionam … unii, unii chiar asta fac. 
trebuie sa-i includa pe ceilalti: nici un scop nu are valoare daca te ia in calcul doar pe tine. Se numeste ca faci umbra pamintului degeaba.
trebuie sa fie clar: daca nu sti incotro te indrepti, nici o harta nu iti va fi de folos.
trebuie sa poata fi extins: pe masura ce ne dezvoltam, vedem lucrurile mai clar si este necesar sa ne inaltam scopurile permanent. Asta se numeste dezvoltare, nu?
trebuie sa fie urmarit cu convingere: convingerea este increderea neclintita in faptul ca scopul tau este valoros. Este combustibilul care te propulseaza catre reusita. Sigur ca intii trebuie sa inveti cite ceva despre tine, despre potentialul tau nelimitat si mai ales despre convingerea ca nu suntem lasati pe pamint sa facem si sa gindim ce vrem (pentru cei ce agreaza confortul) fara sa ne atragem si ,,pedeapsa”.

Telul este cel ce face diferenta intre obisnuit si extraordinar.

  • NU personalitatea face ca o persoana sa fie extraordinara.
  • Nici inteligenta si nici educatia.
  • Telul este cel ce face ca o persoana sa fie extraordinara – dorinta arzatoare de a face ceva in viata.

Va urma!

Darui aceasta melodie, din tot sufletul, ca inspiratie pentru cel care munceste pentru a-si stabili Visul!

 

http://zboara.eu/luiza/wp-admin/post.php?post=745&action=edit

http://zboara.eu/luiza/wp-admin/post.php?post=745&action=edit

 

 

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Afacere, Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *