Un pas catre … visul meu!

 

,,În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că gemetele şi văicărelile nu schimbă cu nimic lucrurile şi nu fac nimănui vreun bine. Dacă nu vrei să faci nimic pentru a schimba ceva, încetează să te mai plângi. Dacă nu poţi să faci nimic care să schimbe ceva indiferent cât de mult ţi-ai dori asta, atunci acceptă asta pentru moment şi decide să schimbi ceva mâine – dar nu lăsa ca ziua de astăzi să fie distrusă în timp ce aştepţi. Are sens ceea ce spun? Eu cred că da.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch”

“Nimic nu se întâmplă de la sine. Ceea ce-ţi doreşti va veni la tine atunci când vei înţelege că tu eşti acela care trebuie să determine lucrurile să-ţi răsară în cale, prin propria străduinţă.”Ben Stein

,,În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… nimic nu este rezolvat sau creat vreodată din nemişcare. Mişcarea este procesul Universului. Aşa că, mişcă-te. Fă ceva. Orice. Dar nu sta nemişcat. Nu rămâne pe tărâmul dilemei. Nu-ţi justifica şederea. Pune-ţi un picior de o parte sau de alta, balansează-ţi piciorul opus şi începe să mergi. Vei şti îaninte să faci zece paşi dacă mergi în direcţia corectă. A nu decide înseamnă a decide. Încearcă să nu iei decizii din inerţie.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch”

In urma cu ceva timp … ani, zeci … am ascultat o melodie care m-a fascinat si pe care mi-o amintesc adesea. Eu am ascultat-o interpretata in romana, din repertoriu international dar nu am stiut  atunci cine o cinta. Mai incoace am stiut dar nu am mai avut unde s-o ascult … sau nu am cautat-o suficient … sau azi trebuia sa o gasesc … Cred, sunt convinsa ca nimic nu este intimplator, ca totul are un inteles, nu mai vorbesc de cit meritam pe cele primite. Azi nu am vrut sa spun nimanui ce zi am avut de frica sa nu se intoarca. Intr-un moment din acesta primesc un telefon de la o prietena care imi spune ca imi multumeste pentru cartea pe care i-am dat-o care carte ,,m-a scos dintr-un moment negru, m-a ajutat sa ma scol si mi-a dat energie sa-mi fac planuri pentru ce urmeaza”. Nu intereseaza cit a costat cartea, daca ma intrebi, valoarea ei mi se pare acum inestimabila avind in vedere cit de mult tin la prietena mea.

Stau si ma gindesc si sunt sigura, la fel m-as fi bucurat daca aceste cuvinte ar fi venit de la un necunoscut. Este o fericire pe care cu greu o poti pune in cuvinte. Daca in drumul catre scopul meu in viata am bucurii din astea, drumul este cu mult mai scurt decit mi-am imaginat.

Si pentru ca ,,acolo sus, Cineva ma iubeste” in seara asta am gasit si melodia de care vorbeam in inceputul articolului, pe care o iubesc din prima clipa in care am ascultat-o si pina cum … la fel de mult.  Da volumul la maxim si asculta:

 

 

Si pentru ca pozele si insemnarile lui Neale Donald Walsch sunt dintr-o publicatie la care m-a abonat un prieten, melodiile de mai jos … si prima, i le dedic.

 

Noapte buna!

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Blog, Mesaje, Motivatie. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *